Verslag derde NK wedstrijd gevlogen op 24 oktober 2021 te Oosterland

      Reacties uitgeschakeld voor Verslag derde NK wedstrijd gevlogen op 24 oktober 2021 te Oosterland

Op zondag 24 oktober 2021 hebben we de derde NK wedstrijd gevlogen in het mooie Zeeland, op een geweldig groot grasveld dat ter beschikking was gesteld door MVC Delta. Aanvankelijk waren de weersvoorspellingen behoorlijk pittig met een dikke windkracht 4 Bft, maar uiteindelijk hadden we een prachtige vliegdag onder een strakblauwe hemel, de wind overwegend zwak met af en toe vlagen tot 3 Bft en een aangename temperatuur van 15 graden Celsius. Na het opstellen hebben we met twee teams zes rondes kunnen vliegen. We vlogen met zes deelnemers, zodat de verdeling twee groepjes van drie vliegers over twee lierposities was. Het was een gezellige dag waar ook een aantal leden van MVC Delta ons gezelschap hielden. Al met al vlogen we een spannende wedstrijd en werd ook meteen het eindklassement voor 2021 vastgesteld:

1. Rob Sanders.
2. Johan Walvoort.
3. Rob Vreke.

Rob, Johan en Rob: proficiat met dit resultaat!
Na een prachtige vliegdag konden we na de wedstrijd met een goed gevoel weer naar huis gaan.

De uitslag van de wedstrijd vind je hier
De einduitslag van het NK 2021 voor alle deelnemers vind je hier
Foto’s en video’s gemaakt tijdens de wedstrijd zullen worden geplaatst wanneer die binnen zijn.

Webmaster, 27 oktober 2021.