Verslag tweede NK wedstrijd gevlogen op 5 september 2021 te Zevenaar

      Reacties uitgeschakeld voor Verslag tweede NK wedstrijd gevlogen op 5 september 2021 te Zevenaar

Op zondag 5 september 2021 hebben we de tweede NK wedstrijd gevlogen die eerst op 29 augustus was gepland, maar door omstandigheden moest worden uitgesteld. Gelukkig konden we dankzij de ALC een week later weer terecht op hetzelfde mooie grote grasveld bij de boer in Zevenaar. Na het opstellen hebben we met drie teams zes rondes kunnen vliegen. We waren met zeven deelnemers, zodat de verdeling 2,2,3 was over drie lierposities. Er was versterking geregeld van een aantal ALC leden, zodat de taken goed verdeeld konden worden. Al met al vlogen we een spannende wedstrijd op een prachtige zomerdag en konden we met een goed gevoel na de wedstrijd weer naar huis gaan.

De uitslag van de wedstrijd vind je hier
De foto’s en video’s gemaakt tijdens de wedstrijd vind je hier

Webmaster, 6 september 2021.