Update 3-9-2021: Inschrijving geopend herkansing 2e NK wedstrijd op 4 of 5 september

      Reacties uitgeschakeld voor Update 3-9-2021: Inschrijving geopend herkansing 2e NK wedstrijd op 4 of 5 september

Door het afblazen van de 2e NK wedstrijd op 29 augustus in Duiven vanwege computerpech en slechte weersomstandigheden gaan we voor een herkansing van deze wedstrijd in het weekend van 4 of 5 september wederom in Duiven. In dit weekend is ook een F3RES NK wedstrijd gepland zodat de dag waarop deze F3RES wedstrijd plaatsvindt, bepalend is voor de dag dat de F3J wedstrijd kan plaatsvinden. De inschrijving voor de herkansingswedstrijd is nu geopend op de homepage onder de kop “Wedstrijden”, “Herkansing 2e NK wedstrijd”. Al naar gelang er meer duidelijk wordt, zal dat hier op de website gecommuniceerd worden. De beslissing voor de datum/dag van de F3RES NK wedstrijd zal donderavond 2 september door de F3RES commissie worden genomen. Gelieve dus bij inschrijving voor de herkansingswedstrijd vooralsnog het hele weekend 4/5 september vrij te houden.
NB: Update 3-9-2021: De wedstrijd wordt op zondag 5 september gehouden, Boleemweg bij de brug, Zevenaar.