Inschrijving geopend 2e NK wedstrijd op 29 augustus 2021

      Reacties uitgeschakeld voor Inschrijving geopend 2e NK wedstrijd op 29 augustus 2021

Inschrijving geopend voor de tweede NK wedstrijd F3J op zondag 29 augustus 2021.

Na de eerste wedstrijd gaan we nu ook de 2e wedstrijd vliegen voor het NK. Het heeft even geduurd voordat we de bevestiging hadden dat we over een geschikt terrein kunnen beschikken, maar dat is met dank aan de ALC nu rond. We gaan de wedstrijd vliegen in de omgeving van Duiven en het streven is om rond 10.00 uur te beginnen. Voor deze tijd moeten we alles hebben uitgezet en getest dus gelieve rond 8.30 aanwezig te zijn.

Inschrijven kan vanaf heden per mail of morgen via de website van F3J.nl ( //f3j.nl) onder kop “Wedstrijden” op de Homepage en sluit op vrijdag 27 augustus a.s. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal de indeling worden gemaakt, waarbij rekening gehouden wordt met beschikbare startmaterialen van de deelnemers en de ervaring van de deelnemers.

Exacte vlieglocatie wordt zaterdag per mail doorgegeven.

We zien jullie deelnamedeelname graag tegemoet!