Clinic gehouden op 21 augustus 2021 te Reuver

      Reacties uitgeschakeld voor Clinic gehouden op 21 augustus 2021 te Reuver

Met de tweede clinic die gehouden werd op 21 augustus 2021 te Reuver werd een aantal F3J vliegers weer in staat gesteld hun skills vergroten. We verzamelden rond 11:00 uur voor de instructie van Rob met dit keer als thema thermiekvliegen en een aantal bepalende onderdelen daarvan, o.a. de signalen van thermiek die zichtbaar c.q. (redelijkerwijs) voorspelbaar zijn vanaf de grond en ook signalen afleesbaar aan het gedrag van je kist vliegend in de lucht. Verder werd behandeld hoe je al vliegend thermiek kan opsporen, aan te vliegen, te centreren en ook belangrijk, hoe je moet meevliegen met de bel. Vervolgens hebben we de theorie weer uitgebreid in de praktijk geoefend.

We hadden zomaar een mooie dag in deze toch wat natte zomer en al met al een leuke dag met veel leermomenten!