We gaan weer aan de gang vervolg

      Geen reacties op We gaan weer aan de gang vervolg

Beste F3J piloten,

Inmiddels zijn we een paar weken verder en het wedstrijdseizoen is inmiddels voor de meeste klassen achter de rug. Ik ben op zoek geweest naar een veld met een redelijk centrale ligging. Omgeving Ede of omgeving Arnhem vallen helaas af. Daar komt nog bij dat Corona weer de kop heeft opgestoken en dat heeft inmiddels wel weer wat beperkingen opgeleverd in onze bewegingsvrijheid.

Toch zouden we wel wat kunnen doen zonder dat we het hele land door reizen en fysiek bijeen komen. We zouden kunnen denken aan een “wedstrijd” over 5 ronden op een nader af te spreken dag waar ieder op zijn eigen modelvliegveld vliegt en aan het einde van de dag de resultaten per mail doorgeeft. Misschien niet zo leuk en gezellig as fysiek bij elkaar zijn, maar we zijn dan in ieder geval weer aan de gang!

Geïnteresseerden kunnen zich melden op de homepage via het contactformulier onder “Contact” of via het Modelbouwforum.

Mvg Paul.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.